top of page
Reiniging van bedrijfskleding bij Uniek textielservice

TEXTIELSERVICE VOOR BEDRIJVEN

Ontdek hoe onze moderne apparatuur en innovatieve reinigingsmethoden ervoor zorgen dat elk kledingstuk de juiste behandeling krijgt.

Van Overalls tot Nette Kostuums:

Een Frisse en Duurzame Aanpak

Met onze moderne apparatuur, diverse reinigingsmethoden, reparaties op eigen locatie en haal- en brengservice bieden we een complete oplossing voor het onderhoud van bedrijfskleding.

Ervaar de perfecte combinatie van moderne reinigingsmethoden, duurzaamheid en gemak. Wij staan garant voor een frisse aanpak die niet alleen goed is voor je bedrijfskleding, maar ook voor het milieu. Ontdek de voordelen van wetcleaning en andere innovatieve technieken die jouw bedrijf naar een duurzamere toekomst leiden.

Industriële en Modernste Apparatuur voor Optimale Reiniging

Modernste Apparatuur voor Optimale Reiniging

Onze textielservice maakt gebruik van de modernste apparatuur om ervoor te zorgen dat elk stuk bedrijfskleding grondig wordt gereinigd. Van overalls tot nette kostuums en horecakleding, we hebben de expertise en technologie om het allemaal aan te pakken. Onze reinigingsmethoden zijn divers en afgestemd op de specifieke behoeften van elk kledingstuk.

Of het nu gaat om overalls, nette kostuums, horeca -of theaterkleding, wij staan paraat om diverse bedrijfskleding te reinigen. Onze service is afgestemd op de specifieke vereisten van verschillende sectoren, waardoor bedrijven verzekerd zijn van professionele en gespecialiseerde zorg voor hun kleding.

Reparatie & Ophaalservice Op Locatie

Bij Uniek Textielservice begrijpen we dat bedrijfskleding vaak onderhevig is aan slijtage. Naast reiniging bieden wij dan ook reparaties van bedrijfskleding op onze eigen locatie aan. Beschadigde kledingstukken kunnen worden hersteld, waardoor bedrijven kosten besparen en duurzaamheid bevorderen.

Om het onze zakelijke klanten nog gemakkelijker te maken, bieden wij een haal- en brengservice op locatie aan. Geen gedoe meer met het brengen van kleding naar onze locatie; wij komen naar jou toe, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is voor je bedrijf.

Wetcleaning - Groen en Effectief

Wij omarmen wetcleaning, een innovatieve methode die gebruikmaakt van milieuvriendelijke zepen en minder water. Deze aanpak houdt niet alleen de kleding fris, maar zorgt er ook voor dat deze in uitstekende conditie blijft. Vergeleken met traditionele methoden biedt wetcleaning een duurzame oplossing die zowel effectief als vriendelijk voor het milieu is.

Onze droogreiniging maakt gebruik van de meest milieuvriendelijke vloeistoffen, die niet alleen sterk zijn tegen olie, vet, teer en smeer, maar ook een verantwoorde keuze vormen. Hiermee streven we naar een duurzame benadering van textielreiniging zonder in te leveren op kwaliteit.

Brandvertragend Impregneren

Voldoe aan de groeiende veiligheidseisen voor ondernemingen, met name in de horeca en evenementenorganisaties. Wij bieden gespecialiseerde diensten voor professioneel brandvertragend impregneren van diverse materialen met NEN-1722 certificering.

 

Onze ISO-gecertificeerde brandvertragende impregneermiddelen zijn veilig en worden ondersteund door gedetailleerde certificaten. Presenteer deze certificaten aan brandweer en controlerende instanties om aan te tonen dat jouw producten voldoen aan specifieke NEN-normen. Kies voor doeltreffende brandveiligheid met ons impregneerproces.

Schoonloopmatten

Door gebruik te maken van schoonloopmatten worden vuil, nattigheid en stof niet door het gebouw verspreid. Bij Uniek textielservice kan je schoonloopmatten aankopen of de jouwe laten reinigen, contacteer ons nu!

Uniek geeft Antwoord

We behandelen specifieke vragen om u snel en doelgericht te ondersteunen. Ontvang duidelijke antwoorden die zijn afgestemd op uw behoeften voor een soepele ervaring.

  • Ja, onze diverse reinigingsmethoden zijn geschikt voor verschillende soorten vlekken, waaronder olie, vet en andere industriële verontreinigingen.

  • Onze reparaties op eigen locatie zijn efficiënt en doorgaans snel. Afhankelijk van het type reparatie, streven we ernaar om jouw kleding zo snel mogelijk weer in optimale staat terug te bezorgen.

  • Wetcleaning maakt gebruik van milieuvriendelijke zepen en vereist minder water dan traditionele methoden, waardoor het een duurzamere keuze is.

bottom of page