top of page
De beginjaren: Van Stomerij Uniek tot Uniek Textielservice

Stomerij Uniek, gevestigd in Raamsdonksveer, is een vooraanstaand familiebedrijf dat bekend staat als een toonaangevend textielreinigingsbedrijf. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1957, kunnen we met recht beweren vakmensen te zijn op het gebied van stomerij en wasserij. Onze ruime ervaring wordt bevestigd door een loyale en omvangrijke klantenkring die positieve ervaringen deelt over Stomerij Uniek.

Sinds 1957 fungeren wij als een centrale stomerij, waarbij alle handelingen in onze faciliteit worden uitgevoerd en het textiel landelijk wordt opgehaald via depots en bij bedrijven.

Als professionele textielverzorger beschikt Stomerij Uniek over gespecialiseerde kennis, waardoor wij optimale kwaliteit en een uitmuntende dienstverlening kunnen bieden. Wij gebruiken aangepaste apparatuur voor het zorgvuldig reinigen van diverse kwetsbare materialen, waarbij milieuvriendelijk reinigen een vanzelfsprekendheid is.

Bij ons bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en service tegen concurrerende prijzen. Al onze stomerijdiensten worden met persoonlijke aandacht uitgevoerd, volgens een vriendelijk en veilig proces voor zowel uw kleding als het milieu. Wij bieden onze diensten rechtstreeks en op vaste tijden aan bij diverse zakelijke partners, waaronder winkeliers, fabrieken, garages, hotels, horeca en instellingen.

Van Stomerij Uniek tot Uniek Textielservice

1957

In 1957 werd Stomerij Uniek opgericht door Jan van Roosmalen op de Schuttersgracht, waar hij een solide basis legde voor hoogwaardige textielreiniging.

Stomerij uniek ophaaldienst in de jaren 50

1986

In 1986 maakte de stomerij een strategische verhuizing van het centrum van Gorinchem op de Schuttersgracht naar de Schelluinsestraat op het industrie