top of page
Beer met roet en waterschade

ROOK, ROET -EN WATERSCHADE

Wanneer het ondenkbare gebeurt en je bezittingen getroffen worden door rook-, roet- of waterschade, sta je voor een uitdaging. Gelukkig zijn er specialisten die niet alleen begrijpen wat er op het spel staat, maar ook de expertise hebben om je textiel te redden.

Reiniging van Rook-, Roet- en Waterschade:

Herstel je Textiel met Vakkundige Zorg

Wanneer rampspoed toeslaat in de vorm van rook-, roet- of waterschade, is het herstellen van je waardevolle textiel vaak een uitdaging. Gelukkig staan wij klaar als specialisten op het gebied van reiniging en ontgeuring. Van beroet en door rook aangetaste kleding tot textiel doordrenkt met waterschade, wij hebben de expertise en middelen om je bezittingen weer als nieuw te laten stralen.

 • Grondige Reiniging en Ontgeuring: Gespecialiseerde behandeling om kleding te reinigen en ontgeuren.

 • Waterschade Herstel: Snelle interventie om textiel te behandelen dat is aangetast door water.

 • Spoedservice: Flexibele ophaal- en bezorgopties, inclusief spoedpakketten voor een snelle retournering binnen 24 uur.

 • Ozonbehandeling: Geuren op moleculair niveau afbreken en textiel ontdoen van bacteriën, allergenen en schadelijke micro-organismen.

Roet rook en waterschade reinigign door de specialisten bij Uniek Textielservice

De Expert

in Textielherstel

Als je textiel doordrenkt is met rook of bedekt met roet, is het cruciaal om een specialist te vinden die begrijpt wat er nodig is om deze schade aan te pakken. Onze diensten omvatten niet alleen het reinigen, maar ook het ontgeuren van kleding die aangetast is door rook en roet. Wij zorgen ervoor dat jouw kleding weer fris en roetvrij terugkomt, klaar om gedragen te worden.

Waterschade kan verwoestend zijn, maar snelle actie is de sleutel tot herstel. Neem direct contact met ons op bij waterschade, en wij zorgen ervoor dat nat textiel onmiddellijk wordt voor-gedroogd. Dit voorkomt het uitlopen van kleuren en de vorming van schimmels.

Ophalen en Bezorging

+ Spoedpakket

Wij begrijpen dat je in een stressvolle situatie zit. Daarom bieden wij een flexibele service voor het ophalen en bezorgen van je textiel. Of het nu gaat om beschadigde kleding of woningtextiel zoals gordijnen en beddengoed, we regelen het op een locatie die voor jou het beste uitkomt.

Spoedservice: Snelle Terugkeer van Je Textiel.
Heb je je textiel snel nodig? In overleg kunnen we een spoed(pakket) verzorgen. Binnen 24 uur krijg je een gereinigd textielpakket terug op locatie. Zo kun je de eerste dagen na de schade zonder extra zorgen doorkomen.

Geavanceerd Reinigen

voor Optimaal Resultaat

Wat ons onderscheidt, is het gebruik van speciaal ontwikkelde reinigingsmiddelen en programma's. We streven naar het beste resultaat om je textiel weer volledig roet-, rook- en geurvrij te krijgen. Onze aanpak is niet alleen effectief, maar ook delicaat genoeg om de kwaliteit van je textiel te behouden.

Ozonbehandeling voor de Finishing Touch. Na de reiniging bieden wij een extra stap aan: de ozonbehandeling. Tijdens deze behandeling worden geuren op moleculair niveau afgebroken door zuurstof om te zetten naar ozon, ook wel actieve zuurstof genoemd. Het resultaat is verbluffend; onaangename stank, sporen, bacteriën en allergenen worden geneutraliseerd. Het is de kers op de taart voor een volledige textielreiniging.

Brandvertragend Impregneren

In de dynamische wereld van ondernemingen, waar de eisen voor brandveiligheid toenemen, is het essentieel dat bedrijven, met name in sectoren zoals horeca en evenementenorganisaties, stappen ondernemen om specifieke onderdelen en projecten brandvertragend te laten impregneren.

Wij bieden een professionele aanpak voor het brandvertragend impregneren van diverse materialen, ondersteund door een officieel certificaat van behandeling volgens de NEN-1722 norm. Onze brandvertragende impregneermiddelen zijn niet alleen ISO-gecertificeerd, maar ook volledig veilig. Met trots voorzien wij u desgewenst van een gedetailleerd certificaat van behandeling, waarop expliciet wordt vermeld dat het behandelde product voldoet aan specifieke NEN-normen.

Uniek geeft Antwoord

We behandelen specifieke vragen om u snel en doelgericht te ondersteunen. Ontvang duidelijke antwoorden die zijn afgestemd op uw behoeften voor een soepele ervaring.

 • Change the text and add your own content, including any information that is relevant to share.

  Onze gespecialiseerde reinigingsmiddelen en programma's zijn ontworpen voor nagenoeg alle textielsoorten, inclusief kleding, gordijnen, beddengoed en vloerkleden. In de meeste gevallen kunnen wij effectief alle textiel reinigen.

 • Change the text and add your own content, including any information that is relevant to share.

  Neem onmiddellijk contact met ons op. Wij behandelen waterschade met prioriteit en voeren voor-drogingsprocessen uit om verdere schade te minimaliseren. Snelle actie is essentieel voor een succesvol herstel.

 • Change the text and add your own content, including any information that is relevant to share.

  Een ozonbehandeling neutraliseert niet alleen onaangename geuren, maar breekt ook op moleculair niveau bacteriën, allergenen en schadelijke micro-organismen af. Het zorgt voor een grondige reiniging en verfrissing van je textiel.

bottom of page